Itclix

Cicero:
"Als je wilt leren, geef dan les"

TalentPersoonsgegevens
Voornaam
Tussenvoegsels  
Achternaam
Geslacht
Geboortedatum
Contactgegevens
Adres & huisnummer
Postcode & plaats
Provincie
Telefoon  
School
Schoolnaam
schoolcode
 
Deze code wordt gebruikt voor verificatiedoeleinden. Neem contact op met uw begeleider als deze code bij u (nog) niet bekend is.
Opleiding
Opleidingsniveau
Klas
Begeleider
Stage
Leerdomeinen
Selecteer hier maximaal 3 leerdomeinen waarin u geïnteresseerd bent. Dubbelklik op een leerdomein of selecteer een leerdomein en gebruik de pijltoets om deze toe te voegen.

Stage
Selecteer hier het type stage waar u op dit moment naar op zoek bent. Selecteer daaronder de periode waarin u deze stage wilt gaan lopen.

Selecteer hier één of meerdere typen stages.


Selecteer hier één of meerdere stageperiodes.

Vaardigheden
Mijn sterke punten
Wat vindt u goed aan uzelf? Of waar bent u goed in? Selecteer hier maximaal 5 punten die het beste bij u passen. Dubbelklik op een punt of selecteer een punt en gebruik de pijltoets om deze toe te voegen.
Talenkennis
Selecteer hier alle talen welke u mondeling en/of schriftelijk beheerst. Dubbelklik op een taal of selecteer een taal en gebruik de pijltoets om deze toe te voegen.
Rijbewijs
Beschikt u over één of meerdere rijbewijzen? Selecteer ze dan hieronder. Dubbelklik op een rijbewijs of selecteer een rijbewijs en gebruik de pijltoets om deze toe te voegen.
 
Hobby & Vrije tijd
Hobby's
Geef hier op welke hobby's u heebt. Staat uw hobby er niet bij? Selecteer dan 'Overige'. Dubbelklik op een hobby of selecteer een hobby en gebruik de pijltoets om deze toe te voegen.
Sporten
Geef hier op welke sport(en) u beoefent. Staat uw sport er niet bij? Selecteer dan 'Overige'. Dubbelklik op een sport of selecteer een sport en gebruik de pijltoets om deze toe te voegen.
Mijn profiel
Emailadres
 
Via uw profiel kunt u gemakkelijk uw gegevens beheren. Ook kunt u zoeken naar geschikte professionals. Het is belangrijk dat u een geldig e-mailadres invult, dit wordt de sleutel tot uw profiel.
= Deze velden zijn verplicht.