Informatie voor bedrijven (professionals)

Steeds meer bedrijven zien de noodzaak en voordelen van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Dat betekent dat zij rekening houden met de effecten van hun bedrijfsvoering op mens, milieu en maatschappij. Professional meets Talent nodigt u uit om uw maatschappelijke betrokkenheid te tonen op het gebied van Mens. Bij sociaal verantwoord ondernemen staat de mens centraal: de leerling en u. Jongeren in onze samenleving hebben ervaringen en voorbeelden nodig om een goed beeld van de toe ...

Lees verder

Informatie voor leerlingen (talenten)

Deze website is het platform om een passende stage te vinden. Hoe beter jij je profiel invult, hoe groter de kans dat er een interessante professional aan jou wordt gelinkt. Voor vragen kun je altijd terecht bij je coach/mentor of bij de decaan/stagecoördinator van jouw school. Heel veel succes!

Lees verder

Deelnemende scholen

Deelnemende bedrijven

Meest gestelde vragen

Als u uzelf voor de eerste keer aanmeld of wanneer u uw wachtwoord bent vergeten ontvangt u van ons automatisch een wachtwoord. U kunt deze op dat moment dan dus niet zelf kiezen. Wel kunt u dit wachtwoord daarna via 'mijn account' eventueel weer wijzigen.

Voor iedere doelgroep is er een eigen aanmeldpagina:

Het e-mailadres is tevens uw inlognaam. Hiernaast gebruiken wij het e-mailadres slechts om uw mededelingen te versturen welke betrekking hebben op de werking van het systeem. Daarom is het ook belangrijk dat u een geldig e-mailadres opgeeft. Wij zullen uw e-mailadres tot slot nooit aan derden verstrekken.

U kunt altijd een nieuw wachtwoord aanvragen via het wachtwoord formulier. Let hierbij op dat het huidige wachtwoord wordt overschreven. In uw mailbox (van het e-mailadres dat bij ons bekend is) ontvangt u dan een nieuw wachtwoord. Deze kunt u later eventueel weer veranderen in uw eigen account.

Bekijk het archief